Home Improvement

Piristäsi huonettasi designer tyynynpäällisillä

Tuntuuko huoneesi vanhanaikaiselta ja tyhjältä? Onko tilasi sisustuksesta tullut tylsä ja kaipaat raikastusta? Me riennämme apuun! Ja edullisella tavalla – tyynynpäälliset tarjoavat välittömän ratkaisun. Olohuone on talosi tärkein tila, jossa hoidetaan niin jutteleminen, ruokailu, virkistyminen kuin lepääminenkin pitkän päivän jälkeen. Olohuoneet saavat osakseen runsaasti esineitä ja loputon kulutus voi saada tilan näyttämään tylsältä ja kulahtaneelta. Useimmiten koko huoneen muuttaminen tuntuu työläältä. Mutta ennen kuin suuntaat katseesi uuvuttavimpiin tehtäviin, kuten uusien mattojen hankintaan, maalaamiseen tai vanhanaikaisten huonekalujen kunnostukseen, harkitse lisääväsi ostolistallesi energiset ja kirkkaat tyynynpäälliset.

Tyynynpäälliset tuovat mitäänsanomattomaan ja tylsään huoneeseen mukavuutta. Pääsi täyttyy kysymyksistä valitessasi tilaasi sopivat tyynynpäälliset. Onneksi, pohdintasi saavat vastauksen yhdellä klikkauksella; vieraile TrendCarpetilla ja tutustua laajaan designer tyynynpäälliset valikoimaan. Nämä tyynynpäälliset tuovat tilaasi piristystä!

Tässä viisi vedenpitävää vinkkiä, joiden avulla lisäät tyynynpäälliset tylsään tilaasi:

Olohuoneen sohvien koristeeksi

Lisää sohvillesi viisi tyynynpäällistä. Tyynynpäälliset kannattaa asetella luovuutta hyödyntäen sekä tietenkin mieltymyksesi ja sisustuksesi huomioiden. Varmista, että tyynynpäälliset on valmistettu korkealaatuisesta kankaasta, joka kestää pitkään. Suosittelemme myös sohvanpäällisiä, jotta koko paketista saadaan yhtenäisempi. Valitse sävyjä, jotka sopivat muiden huonekalujen ja huoneen väripaletin kanssa yhteen. Ole varovainen painatusten kanssa, sillä kaikki painatukset eivät sovi jokaiseen sesonkiin. Esimerkiksi kukkapainatukset ja kirkkaat värit tekevät ihmeitä sisustuksellesi kesäisin.

Nojatuoliin ylenpalttisuutta tuomaan

Talon sisustaminen ei ole helppoa. Ajatusten ja esineiden yhdisteleminen persoonallisuuttasi ja makuasi kunnioittaen on todellista taidetta. Anna nojatuolillesi lisää mukavuutta ja lisää tyynynpäälliset yksivärisinä ja kontrastivärisinä tuomaan tuolille ylenpalttisuutta. Jos nojatuoli on sohvan vieressä, kokeile luoda kontrastia tai valitse eri tyynynpäälliset luodaksesi keskipisteen. Kiinnitä vieraidesi huomio vasta tehtyyn nojatuoliin, ja valitset tyynynpäälliset, jotka sopivat seinien värin kanssa yhteen.

Lisämukavuutta makuuhuoneeseen yhdistelemällä tyynynpäälliset sängyn kanssa

Tyynynpäälliset ovat helpoin ja mukavin tapa tuoda tilaa lämpöä. Makuuhuone on tehty rentoutumiseen ja levollisiin uniin; siksi on tärkeää ajatella kahdesti, millaiset tyynynpäälliset makuuhuoneen soveltuvat. Valitse kiireettömämpiä abstrakteja painatuksia, kukkapainatuksia tai geometrisiä painatuksia rauhoittaaksesi unimaailmaasi.

Älä luovu mukavuudesta edes opiskellessa

Olipa kyse lukemisesta tai opiskelusta, kokeile lisätä tilaasi omituiset ja ylisuuret tyynynpäälliset. Huomioi, että painatusten on sovittava yhteen huoneen ilmapiirin kanssa, joten suorita valintasi huolellisesti. Älä tee kompromissia kuvioiden, designien tai värien suhteen, jotka eivät tunnu hyvältä. Tässä nopea tee-se-itse-vinkki ylisuurien tyynynpäällisten pitoon lattialla; asettele suuret tyynypäälliset mataliksi istuimiksi, jotka voit tarvittaessa työntää pöydän tai tuolin alle.

Älä anna puutarhasi/terassisi huonekalujen tuntua epämukavilta auringonlaskusta nauttiessa

Halusitpa sitten nauttia teestä tai kahvista aamuisin tai ihastella auringonlaskua sunnuntai-iltana, tyynynpäälliset ovat matkassa mukana. Ulkokalusteet on useimmiten valmistettu bambusta, raudasta tai muovista, mitkä voivat pidemmän päälle tuntua epämukavilta. Älä anna minkään pilata omaa hetkeäsi, vaan hanki tyynynpäälliset TrendCarpet rentoutumisen ja elämän hetkiä varten.